Spejlspil

(2017)
Li-Ying Wu
Percussion solo
Educational music
3:00
2018

READ

Spejlspil er del af Educate·S · Stykker for slagtøj, en serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser. 

---

Spejlspil er et spejlværk, hvor de to slagtøjsspillere deler et sæt trommer. Sættet består af fire trommer i forskellige størrelser og med forskellige toner, hvor udøverne selv kan diskutere og beslutte, hvilke det skal være – bare der er nok plads til to, der spiller på de samme trommer hele stykket igennem. Udøverne skal igennem hele stykket spejle hinanden, således at det også skaber en visuel spejleffekt. Dette må gerne pointeres ved hjælp af andre virkemidler, for eksempel ved at udøverne har samme tøj på eller bruger andre teatralske virkemidler til at understrege spejleffekten. Opsætningen er vigtig i dette stykke.

---

Li-Ying Wu er født i Taipei, Taiwan, i 1978, hvor hun voksede op i en familie, som elskede klassisk musik af Bach, Haydn, Mozart og Beethoven. Tidligt begyndte hun på en musikalsk uddannelse med hovedfagene klaver, cello og komposition. Senere studerede hun på universitetet i Taiwan og blev ved et tilfælde introduceret til dansk musik. Li-Ying blev fascineret af, hvor mange forskelligartede musikalske udtryk der er i dansk musik, og den kunstneriske frihed, som den danske musik vidner om. Derfor rejste hun til Danmark og færdiggjorde sine studier ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, hvorefter hun studerede elektronisk komposition på DIEM i Aarhus. Li-Ying er underviser på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

---

Read about Educate·S in English here


BUY:

  • Score (English) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)
  • Score (Danish) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)

    The comment field can be used to add your own dealer reference, title ID, or catalogue number. This will be displayed as part of your order overview at checkout.

For information about our rental prices, please contact the Rentals Department: ingelise@edition-s.dk.

If you have any questions or difficulties, please do not hesitate to contact us by email or phone +45 33 13 54 45.

QR Code

half-width_460px