Et kort stykke for guitar

(2017)
Lars Hegaard
Guitar solo
Educational music
4:00
2018

READ

Et kort stykke for guitar er del af Educate·S · Stykker for guitar en serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser. 

---

Et kort stykke for guitar er komponeret meget frit for at give musikken et stærkere udtryk. 

---

Lars Hegaard er født i 1950 i Svendborg. Som barn begyndte han at spille guitar og blokfløjte. Med rødder i arbejderklasse og beatkultur og med nysgerrighed efter at udforske musikkens mange verdner tegner der sig et broget billede af Lars Hegaards musikalske baggrund. Først i gymnasiet mødte han den klassiske musik, hvor han blandt andet blev fascineret af komponisten Sjostakovitj og korværker som Händels Messias. Han færdiggjorde studier i klassisk guitar og senere komposition på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og er ud over at være komponist også aktiv som musiker og musikunderviser.

---

Read about Educate·S in English here

OTHER WORKS BY Lars Hegaard

AVAILABLE WORKS

2-8 instr

Solo(s) + Symphony orchestra


BUY:

  • Score (English) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)
  • Score (Danish) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)

    The comment field can be used to add your own dealer reference, title ID, or catalogue number. This will be displayed as part of your order overview at checkout.

For information about our rental prices, please contact the Rentals Department: ingelise@edition-s.dk.

If you have any questions or difficulties, please do not hesitate to contact us by email or phone +45 33 13 54 45.

QR Code

half-width_460px