Ragtime

(2016)
Fuzzy
2 violins
Educational music
2:30
2016

READ

Ragtime er en del af Educate·S · Stykker for violinen serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser.

---

RAGTIME: Er en amerikansk, meget synkoperet musikstil, der havde sin storhedstid fra ca. 1890 til 1. Verdenskrig. Stykket kan med fordel også spilles af to violingrupper.

---

Fuzzy er født i 1939 og spiller klarinet og klaver. Han er bl.a. kendt for at skrive musik til teater, film, opera og ballet og for sine elektroniske værker. Mange kender hans musik fra fjernsynet, hvor børn gennem tiden har besøgt ham i “Fuzzys Værksted”, “Uglen i hulen” og “Snip, Snap, Snude” med videre. Han er uddannet som musikteoretiker og komponist og var indtil 1982 docent på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han underviste i musikteori og musik- historie. Siden da har han hovedsageligt beskæftiget sig med – og levet af – at komponere.

---

Read about Educate·S in English here


BUY:

For information about our rental prices, please contact the Rentals Department: ingelise@edition-s.dk.

If you have any questions or difficulties, please do not hesitate to contact us by email or phone +45 33 13 54 45.

QR Code

half-width_460px