Filmmusik II og III fra “En tur i biografen”

(2016)
Fuzzy
Piano solo
Educational music
2:30

READ

Filmmusik II og III er en del af Educate·S · Stykker for klaveren serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser. 

---

Filmmusik bliver ofte først komponeret, når billedsiden er færdig, og den har oftest til opgave at understøtte handlingen i filmen. I stykkerne Filmmusik II og III fra samlingen “En tur i biografen” har vi kun musikken. Hvad stykkerne han- dler om eller beskriver, er op til den enkelte musiker at afgøre.

---

Fuzzy er født i 1939 og spiller klarinet og klaver. Han er bl.a. kendt for at skrive musik til teater, film, opera og ballet og for sine elektroniske værker. Mange kender hans musik fra fjernsynet, hvor børn gennem tiden har besøgt ham i “Fuzzys Værksted”, “Uglen i hulen” og “Snip, Snap, Snude” med videre. Han er uddannet som musikteoretiker og komponist og var indtil 1982 docent på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han underviste i musikteori og musik-histo- rie. Siden da har han hovedsageligt beskæftiget sig med – og levet af – at komponere.

---

Read about Educate·S in English here


BUY:

For information about our rental prices, please contact the Rentals Department: ingelise@edition-s.dk.

If you have any questions or difficulties, please do not hesitate to contact us by email or phone +45 33 13 54 45.

QR Code

half-width_460px