Snyk · Jobopslag og bestyrelsespost

2020-10-01
Snyk har siden 2001 været genreorganisation for ny, eksperimenterende musik og lydkunst. Fra 1. januar 2021 føjes klassisk musik til Snyks opgaveportefølje. I den anledning søger Snyk en projektleder og nye bestyrelsesmedlemmer.


Projektleder klassisk musik
Snyk har siden 2001 været genreorganisation for ny, eksperimenterende musik og lydkunst. 

Fra 1. januar 2021 føjes klassisk musik til Snyks opgaveportefølje. I den anledning søger Snyk en projektleder til at udvikle og drive opgaven med at fremme den klassiske musik i Danmark og dansk klassisk musik i udlandet. 

Ansøgningsfrist: 12. november kl. 14.00

Læs jobopslaget her.

Open call til Snyks bestyrelse

I anledningen af, at den klassiske musik føjes til Snyks opgaveportefølje, har genreorganisationen desuden fået nye vedtægter og ny bestyrelse. 

3 pladser i bestyrelsen er endnu ikke besat. Bestyrelsen har udfærdiget en kompetenceprofil for den kommende bestyrelse. Baseret på den, kan personer, institutioner og organisationer foreslå egnede kandidater til de 3 ubesatte pladser i bestyrelsen. Man er også mere end velkommen til at indstille dig selv.

Bestyrelsen ønsker blandt andet en kandidat med stor viden om den klassiske musik. Både om musikken selv, om udøvernes og institutionernes vilkår, udfordringer og potentialer. Det er en fordel hvis kandidaten har et stort nationalt og internationalt netværk samt erfaring med at arbejde inden for rammerne af en kulturinstitution. Enten administrativt og/eller på bestyrelsesniveau.

Læs mere her.

NEWS & EVENTS