En lille melodi

(2017)
Percussion solo
Educational music
2:00
2018

READ

En lille melodi er del af Educate·S · Stykker for slagtøj en serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser. 

---

Stykket er, som titlen siger, en lille melodi. I al sin enkelhed. Hverken mere eller mindre.

---

Rune Glerup er født i 1981. Som 7-årig begyndte han til klaver, og det var allerede på det tidspunkt, han startede med at komponere. Siden har Rune modtaget undervisning af en række komponister i Danmark og i udlandet, desuden er han uddannet i komposition fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Et gennemgående træk ved Runes musik er, at han ønsker at fremvise musikken som noget rent fysisk, der ikke refererer til fx et narrativt forløb. For Rune er musik ikke et fænomen, der udtrykker noget, man også kan sige på andre måder. Musikken udtrykker noget, der kun kan siges musikalsk.

---

Read about Educate·S in English here

OTHER WORKS BY


BUY:

  • Score (English) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)
  • Score (Danish) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)

    The comment field can be used to add your own dealer reference, title ID, or catalogue number. This will be displayed as part of your order overview at checkout.

For information about our rental prices, please contact the Rentals Department: ingelise@edition-s.dk.

If you have any questions or difficulties, please do not hesitate to contact us by email or phone +45 33 13 54 45.

QR Code

half-width_460px