Violinetude for børn

(2016)
Nicolai Worsaae
Violin solo
Educational music
1:30
2016

READ

Violinetude for børn er en del af Educate·S · Stykker for violinen serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser.

---

Kan man spille et helt musikstykke på bare en streng, tænkte jeg? Selvfølgelig kan man det. Der er uendelig mange udtryk på en violin. I mit stykke er fingeren altid i kontakt med strengen og desuden altid i bevægelse, lige indtil slutningen. Nogle gange giver det en glasagtig lyd. Andre gange kan man opnå en helt magisk lyd, som om tonerne springer op og ned i mellem hinanden.

---

Nicolai Worsaae er født i 1980. Han har sunget i kor som dreng og gået på Sankt Annæ Folkeskole og Gymnasium. Efter han startede på konservatoriet, har han været en del af to komponistkollektiver, hvor komponisterne skriver hver deres stykker, men sammen arrangerer dem, laver små intermezzi og videoer sammen, skaber idéer og koncepter til koncerter i fællesskab. Nicolai Worsaae debuterede som komponist fra det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2009.

---

Read about Educate·S in English here


BUY:

For information about our rental prices, please contact the Rentals Department: ingelise@edition-s.dk.

If you have any questions or difficulties, please do not hesitate to contact us by email or phone +45 33 13 54 45.

QR Code

half-width_460px