Spilledåsen

(2016)
Nicolai Worsaae
Piano solo
Educational music
2016

READ

Spilledåsen er en del af Educate·S · Stykker for klaveren serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser. 

---

SPILLEDÅSEN: Som barn havde jeg en blikspilledåse, som lød noget så forfærdeligt. Den kunne ikke længere frembringe den melodi, den egentlig skulle, men frembragte en masse skramlet støj. Jeg syntes, det var sjovt at starte svagt og frembringe et “crescendo” ved at dreje hurtigere og hurtigere på håndtaget.

---

Nicolai Worsaae er født i 1980. Han har sunget i kor som dreng og gået på Sankt Annæ Folkeskole og Gymnasium. Efter han startede på konservatoriet, har han været en del af to komponistkollektiver, hvor komponisterne skriver hver deres stykker, men sammen arrangerer dem, laver små intermezzi og videoer sammen, skaber idéer og koncepter til koncerter i fællesskab. Nicolai Worsaae debuterede som komponist fra det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2009.

---

Read about Educate·S in English here


BUY:

For information about our rental prices, please contact the Rentals Department: ingelise@edition-s.dk.

If you have any questions or difficulties, please do not hesitate to contact us by email or phone +45 33 13 54 45.

QR Code

half-width_460px