Løbebåndet

(2016)
Nicolai Worsaae
Piano solo
Educational music
2016

READ

Løbebåndet er en del af Educate·S · Stykker for klaveren serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser. 

---

LØBEBÅNDET: I dette stykke befinder vi os på et løbebånd, som man oftest ser i motionscentre. Forestil dig at du prøver at løbe lidt anderledes på dette bånd. Måske tager du lidt større eller længere skridt ind imellem, der gør, at du må indhente dem for ikke at falde af båndet. Sørg for at holde en fast puls, så man oplever, at det er løbemaskinen, der kontrollerer tempoet.

---

Nicolai Worsaae er født i 1980. Han har sunget i kor som dreng og gået på Sankt Annæ Folkeskole og Gymnasium. Efter han startede på konservatoriet, har han været en del af to komponistkollektiver, hvor komponisterne skriver hver deres stykker, men sammen arrangerer dem, laver små intermezzi og videoer sammen, skaber idéer og koncepter til koncerter i fællesskab. Nicolai Worsaae debuterede som komponist fra det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2009. 

---

Read about Educate·S in English here


BUY:

For information about our rental prices, please contact the Rentals Department: ingelise@edition-s.dk.

If you have any questions or difficulties, please do not hesitate to contact us by email or phone +45 33 13 54 45.

QR Code

half-width_460px