Marching (Hobbling) On

(2016)
Birgitte Alsted
2 violins
Educational music
2:00
2016

READ

Marching (Hobbling) On er del af Educate·S · Stykker for violin en serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser.  

---

Skal - Skal ikke?

Violin kan kradse såvel som synge. Spille hidsigt såvel som varmt og blidt. Himmelsk smukt og ustyrligt grimt. Marchere taktfast af sted i selvsikker energi, såvel som snublende, haltende... 

---

Birgitte Alsted er født i 1942 og fortæller: “Mine bedste stunder gennem
min opvækst havde jeg alene hjemme med min mors flygel til rådighed – så fantaserede jeg løs. Det var straks mindre morsomt at øve violin, men jeg blev dog opmuntret til at søge ind på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor jeg startede i 1962.” Birgitte Alsted tog diplomeksamen i violin på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1969, efterfulgt af solistklasse og debut, og kort efter startede hun sit virke som komponist. I 2004–2006 videreuddannede hun sig til master i komposition med elektronisk musik på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Birgitte Alsted underviser også i violin.

---

Read about Educate·S in English here


BUY:

For information about our rental prices, please contact the Rentals Department: ingelise@edition-s.dk.

If you have any questions or difficulties, please do not hesitate to contact us by email or phone +45 33 13 54 45.

QR Code

half-width_460px